Триумфът на червилата ( Lipstick Jungle) - Гледай онлайн

Триумфът на червилата (Lipstick Jungle)
Жанр:Комедия/драма
Година:2008
 
Гледай Сериал Онлайн ТУК 
 
Саудтрак от Триумфът на червилата (Lipstick Jungle) - Видео и текст

ТВ Сериали Онлайн - Гледай По Всяко Време
 
Bittersweet - The Bomb(Lipstick Jungke Soundtrack)
 
По бестселъра на Кандис Бушнел, този изкусителен нов сериал проследява съдбите на
три преуспели в кариерата си приятелки, които се борят с превратностите на живота на върха.
Уенди, Нико и Виктори са в класацията на "Ню Йорк Таймс" за 40-те най-влиятелни жени в града. И трите са амбициозни, красиви и талантливи и не позволят на нищо да застане на пътя им.
Всяка от тях е надарен специалист в областта си, а трите заедно са една взривоопасна комбинация от добро настроение и типично женско приятелство.
Уенди Хийли е преуспяващ филмов продуцент. Тя е постоянно разкъсана между амбицията да върши всичко с прецизност както в работата, така и вкъщи. Това често е сложна задача и Уенди не винаги успява да се справи с нея.
Нико Райли е отговорен редактор на известно модно списание. Тя има набито око за славата, новаторски и скандални идеи, които й гарантират едно от първите места в бранша. С амбицията на жена-хищник в професията, не се спира пред нищо, за да постигне целите, които си е поставила, дори това да значи, че трябва да престъпи дадените й указания.
За разлика от Уенди, Нико няма никакви амбиции да създава семейство. Тя е омъжена, но по ирония на съдбата избраникът й е доста далеч от идеята й за г-н Подходящ. Липсата на романтика, или поне малко авантюризъм в брака й, я подтикват към връзка с невзрачен 25-годишен фотограф, която излиза от граници.
Свободолюбивата Виктори Форд е дизайнер с неповторим усет за стил. Нейната цел е да сбъдне мечтите си. Тя прави моделите си със замах, като влага всичко от себе си в тях, но последната й колекция не е приета добре от критиците и се налага да премести офиса си обратно в кухнята на апартамента си.
Това обаче й дава неповторимата възможност да отгърне нова страница в живота си и да прегледа наново дизайнерските си виждания. Виктори копнее да сбъдне мечтите си и се надява наред с това да открие сродната си душа.
Въоръжени с чувство за хумор и сила, трите жени се подкрепят една друга в победите и пораженията, които са част от живота в Ню Йорк.
Режисьор: Тимъти Бъсфийлд.
В главните роли: Брук Шийлдс, Ким Рейвър, Линдзи Прайс, Пол Блекторн, Андрю Маккарти, Робърт Бъкли др.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...