Кортни Кокс и Дейвид Аркет създадоха бижута за благотворителност

Известната холивудска двойка Кортни Кокс (Courtney Cox) и Дейвид Аркет (David Arquette) наскоро се присъединиха към редиците на известните личности, които създават собствени
модни марки.
Въпреки това подходът на тази двойка е значително по-различен от този на останалите звезди, тъй като в основата на тяхното начинание е благотворителността, и по-точно подпомагането на деца, страдащи от тежки вродени генетични заболявания.

В сътрудничество с компанията Satya Jewelry, в основата на чиято дейност са заложени ценности като духовност, йога, красота и доброта, Кортни и Дейвид създадоха изключително изискани и елегантни бижута - обеци и гривни.

В едно интервю Кортни споделя, че идеята за колекцията хрумва на съпруга й, когато се сблъскват лично с скръбта на близък техен приятел, чието дете е родено с такова тежко заболяване.

Благотворителната фондация Satya Foundation е решила да прехвърли 100% от приходите от продажбата на украшенията от колекцията на Кортни Кокс и Дейвид Аркет в сметките на Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation. Този фонд подпомага разработването на медикаменти за заболяването.
Стойността на предметите от колекцията са на цени от 24 до 348 долара.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...