Най-сексапилните мъже-модели

Те са по-малко известни от своите колежки и печелят доста по-малко пари, макар че представят едни от най-скъпите модни марки и милиони жени по света мечтаят поне да вечерят с тях. Може и да не ги разпознаете на улицата, но със сигурност ще се загледате в добре оформените им тела. Вижте кои са най-сексапилните мъже-модели според интернет изданието kleo.ru.

1.Тейлър Фъч (Taylor Fuchs)
22-годишният канадец стана изключително популярен след ангажиментите си за Dolce&Gabanna и Gianfranco Ferre. Преди да стане модел, не е обръщал внимание на външния си вид, камо ли да носи маркови дрехи. 187-сантиметровият красавец си няма приятелка, защото постоянно пътува и както сам твърди, никоя жена няма да издържи на любов от разстояние.

2.Дани Шварц (Danny Schwarz)

Роденият през 1987г. англичанин е лице на марката Missoni заедно с Изабел Фонтана и Наташа Поли. Преди да бъде забелязан и ангажиран като модел, се изявявал като диджей. Дани спечели бързо доверието на модните спецове и в последните години представя марки като Bottega Veneta, Dolce&Gabanna, DSquared2, John Richmond, Roberto Cavalli, Versace, Givenchy.

3.Блейн Кук (Blaine Cook)

През 2007г. синеокото момче от страната на неограничените възможности направи невероятна сесия за италианския Vogue. След запомнящите се кадри Кук не може да се оттърве от предложения. През 2008г стана лице на Calvin Klein, представя и модели на Givenchy, Emanuel Ungaro, Thierry Mugler.







4. Шон О`Прай (Sean O`Pry)

През 2006г. едно 17-годишно американско момче завършило училище и като много свои връстници си създало профил в интернет в MYSpace, публикувайки и галерия. Служителка в модна агенция забелязала снимките и помолила майка му да позволи на Шон да работи за агенцията. Чаровникът получил разрешение от семейството си и се отправил за Ню Йорк. Три дни след като кацнал на летището, вече имал договор за голяма рекламна кампания. И станал звезда. Сега участва в реклами на Dolce&Gabanna, Calvin Klein, Gianfranco Ferre, Giorgio Armani, H&M, Marc Jacobs, Lacoste.





5.Гарет Неф

Той е един от най-високо платените и търсени мъже-модели в света. Официално рекламно
лице на мъжката линия на Calvin Klein , 22-годишният американец се е появявал и в рекламата на парфюма на марката, работил е с Abercrombie&Fitch, Benneton Lagerfeld.





И ОЩЕ:

Онлайн издание за красота и стил

Top 20 Най-секси модели на Victoria’s Secret за всички времена

Подаръци за любимите мъже

Седем врагове на секса

Годишен хороскоп 2010

Законите на съблазняването

Идеален мъж? - 6 Типа сродни души за една жена

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...