Дийн Уинчестър

Име: Дийн Уинчестър

Рожден ден: 24 януари 1979 г. в Лоурънс, Канзас

Ръст:1.85 m

Начин на обличане: Носи дънки, догоре закопчана риза върху едноцветна тениска и тъмнокафяво яке.

Бижута: Дийн винаги носи сребърен пръстен на безименния пръст на дясната си ръка. На дясната си китка той носи гривна от слонски косми. По-важен е дългият кожен гердан с прикачен на него сребърно-златен медальон. Според слуховете това е египетски талисман за защита.

Кола: Той кара 1967 Chevy Impala (Шевролет Импала' 67) , която неговият баща - Джон Уинчестър му е подарил

Музика: Фен на класическия рок, обича да слуша Motorhead, AC/DC, Metallica, Black Sabbath, Blue Oyster Cult, Kansas и др.

Мрази: 'Evil Sons of Bitches', летенето.

Бивши приятелки: Дийн е имал само една сериозна връзка, за която знаем с Каси от Cape Girardeau, Missouri. Той й казва за семейния бизнес и тя скъсва с него, мислейки, че това е лъжа и е неговият начин да я зареже.

Когато Дийн е само 4 годишен, той става свидетел на свръхестествената смърт на майка си. Докато тя изгаря в пламъци баща му му казва да изведе брат си Сам от къщата. От тогава Дийн се посвещава да намери причината за смъртта на майка си и да унищожава други демони по пътя си.

Дийн израства като протеже на баща си, учейки се как да проследява и хваща демони. Когато баща му изчезва по време на лов, Дийн отива при Сам да го убеди да му помогне да открият баща им. Сам се съгласява и двамата заедно се впускат в една зловеща война с тъмните сили.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...