Сам Уинчестър


Име: Самюел Уинчестър
Рожден ден: 2 май 1983 в Лоурънс, Канзас.
Ръст: 1.93 м
Образование: Студент в Стандфордския университет.
Стил на обличане: Сам обикновено се облича скромно с чифт дънки и закопчана риза и/или тениска отдолу. Също така носи и обикновено кафяво яке.
Кола: Сам очевидно няма собствена кола, но понякога кара Шевролета Импала от 1967 г. На Дийн по време на пътуването им.
Музика: Не сме сигурни всъщност каква музика предпочита Сам. Той е принуден да слуша предпочитанията за музика на Дийн, до края на първи сезон.
Бивши приятелки: Джесика Мур, която среща в Стандфорд и която по-късно е убита от същия демон, убил майка му.

Още от малък Сам е въвлечен в света на преследяване и унищожаване на паранормални същества. След мистериозната смърт на майка му, бащата на Сам е обсебен от мисълта да открие демона, убил майка му и започва да търси създания по пътя си. Скоро Сам се превръща в опитен преследвач и ловец на свръхестествени създания.

Но Сам решава да остави живота си на преследване и ловуване, за да опита да живее по “нормален” живот. Той посещава университета Станфорд с пълна стипендия и се дипломира с почести. Но точно преди интервюто с престижно правно училище, по-големият брат на Сам, Дийн, се появява отново в живота му, за да му каже, че баща им е изчезнал.

След като Сам разбира, че приятелката му е убита от същия демон, убил и майка му, Сам се съгласява да придружи Дийн в прекосяващо страната търсене на баща им, и на демонът, убил майка му и приятелката му.

Сега, Сам се завръща към живота, който се е заклел да не живее отново, надявайки се да намери отмъщение за смърта на майка му и приятелката му, и възможноста да се събере отново с баща си.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...