Малки жени (Kucuk Kadinlar) - Гледай онлайн

Малки жени (Kucuk Kadinlar)
 
Гледай епизодите онлайн ТУК

Още сериали онлайн
 
Жанр:Семеен
Година:2008
Те са жени, но са все още малки. Това обаче няма да им попречи и няма да се предадат каквото и да се случи.
Всяко препятствие, което заедно преодоляват, е един нов житейски урок, който ще ги направи по-силни и по-уверени за бъдещите дни.
"Малки жени" е историята на пет сестри. Най-голямата е на 20 години, а най-малката – на 6. След смъртта на родителите си те се борят да преодолеят проблемите, които се изпречват на пътя им. Макар понякога да се карат, те са едно цяло.
Пет сестри - всяка със своята индивидуалност. Най-голямата Елиф е студентка по право. Опитва се да заеме ролята на изгубените родители. 
Армаан (на 17 г.) е праволинейна, уверена и силна. Йелиз (на 15 г.) е тийнейджърка с типичните за възрастта си проблеми, свързани с училището, приятелите, средата, в която държи да бъде харесвана, независимо от малкото средства, с които разполага.
Билге (на 12 г.) пък се бори с вродено заболяване. За възрастта си тя е изключително зряла и отговорна и умее да проявява разбиране. Освен това е и страстна читателка.
Шестгодишната Джансу е най-малката, най-чувствителната и най-сладката и е огромна почитателка на музиката.
И петте сестри живеят в голяма къща, която допреди смъртта си са поддържали родители им. Сега животът им ги изправя пред различни и всевъзможни изпитания, в които се преплитат надежди, любов и решителност.
От понеделник до петък, от 16.30 часа.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...