Айча Варлъер в новия турски сериал Любов назаем (Son Bahar)

Дългите крака попречили на Айча Варлъер да стане балерина, а атентатите на 11 септември – да играе на Бродуей.


ТВ Сериали - Гледай онлайн
 
Тя изпълнява главната роля в „Любов назаем” – новият турски сериал, който започва на 16 февруари от 21:00 ч. по „Нова телевизия”
Още докато била на пет години, Айча Варлъер, която изпълнява главната роля в „Любов назаем” – новият турски сериал по „Нова телевизия”, решила, че животът й ще мине на сцената. Айча е позната на българските зрители от ролята си на Пънар в сериала „Перла”.
Първо искала да стане балерина като майка си, но майка й, която също е хореограф и 12 години е била шеф на катедрата по балетно изкуство в университета Хаджеттепе, преценила, че краката на дъщеря й са прекалено дълги, за да стане добра в това изкуство. Тогава насочили Айча към класическата музика, баща й е музикант. Започнала да свири на пиано, а по-късно и да учи пеене.
Когато станала на 16 години, решила да замине за САЩ, за да учи музика. Докато завършила гимназия живяла в американско семейство, което много обикнала и с което се вижда и чува досега.
След гимназията Айча била приета в Харвардския университет - музикално актьорско майсторство. По съвместна програма на Харвард с московската Академия по изкуствата заминала за Москва и специализирала в Артеатър. Пет месеца е специализирала и в Бостън, учила е малко и в Италия. Мечтаела да играе в мюзикъл в Бродуей, но точно когато завършвала образованието си, на 11 септември 2001 година станали атентатите срещу кулите близнаци в Ню Йорк, американските власти засили контрола върху чужденците и Айча не получила разрешително за работа.
„Пред мен имаше два пътя – да се омъжа за американец или да се върна в родината си и да правя, това, което най-много обичам”, разказва Айча. Така, след над десет години в чужбина, тя се връща в Турция, решена да постигне мечтите си. Започва първо певческа кариера, прави дори турне в Япония, играе в мюзикъла „Уестсайдска история”, постановка на Държавния театър за опера и балет.
През 2004 г. идва и първото предложение за участие в сериал – „Моята жена, моята майка”. От тогава играе в пет сериала и три игрални филма.

Тя става известна в родината си с ролите на Пънар в „Перла” и на д-р Неше в „Долината на вълците”, но истинска слава й носи сериалът „Любов назаем”, в който играе главната роля. След него се е снимала в още един сериал „Лимоново дръвче”.
Въпреки многобройните си ангажименти като актриса, Айча не е изоставила музиката и готви албум с акустична музика.
В свободното си време тя спортува, чете книги и гледа филми. Отделя и време за семейството си, а един -два пъти в седмицата задължително се среща с приятелите си в Парк кафе в Истанбул, града, в който живее. Въпреки че няма проблеми с килограмите, опитва се да се храни здравословно и предпочита зеленчуци и риба.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...