Опра Уинфри закрива своето легендарно шоу


Популярната американска водеща Опра Уинфри обяви своето намерение да прекрати своето знаменито шоу, което е на екран от 1986г. Според думите на Опра шоуто й ще
прекрати излъчване през м.Септември 2011г.

Представител на Опра Уинфри обещава, че тя самата ще разкаже с подробности за това свое решение. Някои твърдят, че Уинфри е решила да се съсредоточи в пускането на свой собствен телевизионен канал.

Тим Бенет, президент на корпорацията Harpo, която излъчва Шоуто на Опра Уинфри, излезе с открито писмо пред зрителите, съобщава американския канал АВС. "Искам да благодаря на тези, които ни гледаха, които бяха с нас през тези години. Вашата неоценима поддръжка помогна за тези 24 години "Шоуто на Опра Уинфри" да се превърне в културен феномен" - се казва в писмото.

Знаменитото шоу на чернокожата водеща за пръв път се появява в ефир на 8 Септември 1986г. От тогава предаването преживя 24 сезона, а 55-годишната Опра беше определена от списание Forbes като най-влиятелния човек в шоу-бизнеса. Състоянието на телевизионната водеща се оценява на $2,7 милиарда. Уинфри успя да изгради цяла една империя: тя пише книги и издава списания.

Интересно е, че за закриване на шоуто Опра е споменавала и в предни години. Тогава в интервю пред Лари Кинг тя казва, че е време да спре да подписва договори за продължаване на шоуто.

И ОЩЕ:
Онлайн издание за красота и стил

Джеймс Елрой - Майсторът на съвременния черен роман

Древен Келтски Хороскоп На Желанията

Холивуд и Боливуд снимат филм за живота на Индира Ганди

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...