Безследно изчезнали (Without A Trace) - Гледай сериал онлайн

Сериалът  „Безследно изчезнали” ни сблъсква с ежедневието на Специалния отряд към Федералното Бюро за Разследване, чиято единствена задача е издирване на изчезнали хора. 



 


Режисьор : Ханк Стайнберг
В ролите : Антъни Лапалия, Уилям Питърсън, Попи Мотгомъри, Енрике Мурчиано, Ерик Клоуз, Мариън Жан-Баптист, Розелин Санчес и др.
Жанр : Криминален / Драма / Трилър
Държава : САЩ 
Година : 2008 - 2009  
С помощта на модерни техники за съставяне на психологични профили, специалистите разкриват подробности от живота на жертвите и се опитват да установят дали те са избягали, похитени, убити или сами са посегнали на живота си. Отрядът възстановява в детайли деня, в който жертвата е изчезнала, проследявайки действията й във всяка минута от последните двайсет и четири часа. Професионалистите се придържат към едно просто правило – разкрий какъв е изчезналият човек, за да разбереш къде е.Агент Джак Малоун /Антъни Лапалия/ е твърд, но състрадателен мъж, кален и проницателен професионалист, шеф на отряда. Той знае, че когато някой изчезне, всяка секунда е от огромно значение. В отряда още са Саманта Спейд /Попи Мотгомъри/, агент, под чиято привлекателна външност се крие сериоен и амбициран професионалист, Вивиан Джонсън /Мариън Жан-Баптист/ следовател със специално отношение към семействата на жертвите, Дани Тейлър /Енрике Мурчиано/ и Мартин Фицджералд /Ерик Клоуз/, „парашутистът” назначен с връзки, който обаче бързо печели доверието на колегите си.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...