Късчета живот (Candan Ote) - Гледай Онлайн

Късчета Живот - Разтърсваща история за отчуждението  и семейството


В главните роли са Небахат Чехре, Айтач Арман, Наз Елмаз, Рожда Демирер, Дженгиз Джошкун, Умут Темизаш, Джевдет Аръджълар и др.Новият  турски сериал ще се излъчва от 28 октомври, всеки делник от 11.00 ч.

*Оригинално заглавие: Candan öte (Отвъд душата; От другата страна на душата)
Съдбите на четирима непознати са завинаги свързани от общата кръв, която тече във вените им. Болката, която чувстват, ги кара да търсят отговори. Две любовни истории изясняват всичко. Цялата разтърсваща история за семейството, за отношенията между братя и сестри, майки и бащи, зрителите могат да проследят в новия турски сериал „Късчета живот” (Shattered Lives / Candan Ote) от 28 октомври, всеки делничен ден от 11:00 часа.

Едно семейство  е разбито преди години и членовете  му - Нихан, Енгин и дъщерите им Гьоркем и Гюлен - са се пръснали в различни посоки. Миналото оставя у тях отворени рани и недовършени битки. Те ще намерят реванш при изплуването на две любовни истории - любовта на Енгин към Фиген и неочаквания интерес на Каан към Гюлен.

Енгин е учител и  поради различните си назначения из страната на семейството често се налага да се мести от град в град, а Нихан е израснала и влюбена в Истанбул. Нихан и Енгин са прекрасно семейство до момента, в който тя взема трудното решение да се разведе. По това време те вече имат две дъщери - Гюлен на 8 г. и Гьоркем - на 7 г. След развода Гюлен, която е по-естествената и скромната от двете сестри, продължава да обикаля страната с баща си, живеейки с него в малки градове. А Гьоркем заживява с майка си и баба си в Истанбул. За разлика от Гюлен, тя е капризна, разглезена, превзета и провинцията я отвращава. И оттук започва истинската история...

Още в първия епизод зрителите ще станат свидетели на потресаваща развръзка. Заради огромен  дълг, който Нихан дължи, тя ще се опита да омъжи дъщеря си Гьоркем  за богаташа Каан, с когото дълго се опитва да я сближи. В крайна сметка успява и двамата се сгодяват. Неочаквано обаче, когато Каан заедно със своя най-близък приятел Атакан отива да иска ръката на Гьоркем от баща й, среща Гюлен и се влюбва безумно силно в нея. В същото време, след като научава, че баща й Енгин има сериозна връзка с коварната и лоша Фиген, Гюлен оконателно се мести при майка си в Истанбул. С това новозародилата се любовна връзка между Гюлен и Каан се здълбочава, въпреки опитите на по-малката сестра на Канн - Сууде и майка им - Сена да ги разделят. Сууде пък е влюбена в Атакан. Дали Каан ще се откаже от Гюлен заради годежа си с Гьоркем - зрителите ще разберат от сериала.
„Късчета живот” показва негативните последици, които един развод може да има не само върху децата, но и върху  родителите. Въпреки конфликтите и желанието за отмъщение обаче винаги има някой, който се опитва да съхрани семейството. 
Режисьор на сериала  е Ясемин Тюркменли, а сценарист - Дениз Акчай.


„Късчета живот” - основни персонажи
Мъже:

Каан – син на богато семейство, сгоден за Гьоркем, впоследствие се влюбва в Гюлен

Енгин – баща на Гьоркем  и Гюлен, бивш съпруг на Нихан, пенсиониран  учител

Атакан – приятел на Каан, работи за семейството му

Еркут – баща на Каан
Жени: 
Гюлен – главна героиня, дъщеря на Енгин и Нихан, сестра на Гьоркем

Гьоркем – дъщеря на Енгин и Нихан, по-малката сестра на Гюлен, сгодена за Каан

Леман – майка  на Нихан, обича повече Гьоркем, загрижена  за семейното благоденствие

Нихан – майка  на Гьоркем и Гюлен, обича и двете момичета еднакво

Фиген – годеница на Енгин, отрицателен персонаж

Сууде – по-малка  сестра на Каан, влюбена в Атакан

Сена – майка на Сууде и Каан, отрицателен персонаж

Седеф – прислужница  на Сена

Емине - приятелка  на Гюлен

Айсен – прислужница  на семейството на Гьоркем

Хюля – секретарка 


Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...