Arzum Onan - Сахра (Цвете от Изтока)

Съдбата й поднася красиви, но и страшни подаръци...

Мис Турция за 1993 година завършва "Фасадна живопис" в професионален лицей. Но решава
да се възползва от физическите си данни и в началото на 90-те години започва да работи като модел.
Победите й на конкурси за красота й отварят врати, за които не е мечтала преди, включително и тази на киното, в което тя влиза вече известна. Един от сериалите, в които Арзум играе, е толкова успешен, че се задържа на екран четири поредни години.
Красавицата се омъжва по любов за колегата си Мехмет Асланту и пет години двамата очакват появата на първото си дете - сина й Джан. Актрисата с ужас си спомня, че след тягостния период на провалени опити да забременее, тя с ужас усетила контракции в седмия месец от бремеността си. С много усилия преждевременното раждане било предотвратено, но все пак бебето се появява на бял свят в осмия месец. Въпреки волята на Арзум раждането да е естествено, лекарите решават то да стане с цезарово сечение, за да се избегнат всякакви рискове за детето.
Щом Арзум излиза от упойката, отиват заедно със съпруга й Мехмет да видят сина си. Той лежи в кувьоза мъничък и безпомощен. Двамата родители се прегръщат и се разплакват - от тревога и щастие.
Мехмет Асланту се оказва мъж на място. Той участва всеотдайно в грижите по отглеждането на детето още от първия ден. Арзум също държи да се занимава лично със сина си във всяко отношение, да контролира всичко около него. Малкият например не обича да чете, затова тя търпеливо сяда да четат заедно. Качва, че ще се разбере каква майка е била, когато Джан порастне и уточнява, че няма специални амбиции за детето си, надява се той "да си избере професия, която ще му доставя удоволствие и ще го храни."
Актрисата мечтае да има три деца, но съзнава, че това едва ли ще стане. Тя и съпругът й не са привърженици на холивудската практика да се осиновява. Съзнава, че синът й ще израстне като само дете и затова се надява той да си създаде добри приятелства, които да запълнят тази липса в живота му.
Макар, че прави кариера, да бъде майка и съпруга заема челно място в личния й списък на ценноситте, които Арзум изповядва. "Ние сме едно порядъчно семейство. Аз съм майка, съпруга и след това актриса. За сценариите се консултирам със съпруга ми Мехмет.
През 2004 година съдбата поднася страшен подарък на Арзу - лекарите успатовяват, че тя има левкемия и ракът се е разпространил до щитовидната жлеза. Заболяването е наследствено. Арзум никога няма да забрави онзи момент. "Научих при рутинен контролен преглед. Опитах се да проявя разум, той като майка ми бе преживяла същото и да го приема спокойно, доколкото това е възможно. Лекарите постоянно ме успокояваха."
Актрисата незабавно се подлага на операция, която е последвана от втора, и започва лъчетерапия.
Междувременно се откъсва изцяло от светския и професионалния живот, престава да дава изявления, с което провокира спекулации по свой адрес в медиите. Журналистите успяват да се доберат до истината за състоянието й. Неочаквано обаче вместо клюки, публиката й дава подкрепата си - Арзум получава многобройни уверения, че хората се молят за оздравяването й.
Мъчителното лечение продължава две години, но лекарите успяват да излекуват актрисата
напълно. За този период днес напомнят само белезите от операциите по врата й.
През цялото време търси опора в съпруга си и сина си. Малкият преживява толкова силен стрес от отсъствието на майка си, че за известно време отказва да говори. А съпругът й звъни всеки път, когато мине край болницата и й казва, че я обича. Този навик е запазил и досега. "Победихме рака с вяра и любов", казва Арзум.
Днес актрисата отново е щастлива и смята, че е платила добра цена за щастието си. Завръщането й в киното бе посрещнато с радост от многобройните й почитатели в Турция и в чужбина. Дарена с рядка красота и вродено изящество, Арзум Онан е обречена да привлича любовта към себе си.



Онлайн издание за красота и стил 

Сериали Онлайн - Гледай По Всяко Време

Филми Онлайн – Гледай По Всяко Време

Сахра - Цвете от Изтока - Гледай Сериал Онлайн

3 Стъпки Към Сърцето На Всяка Жена - Минути За Усмивки

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...