Сахра - Цвете от Изтока - Гледай Сериал Онлайн

----------------------------------------------------------------

Цвете от Изтока

Жанр:Романтика/Драма
Година:2004
--------------------------------------------------------------
Гледай Сериала Онлайн ТУК
----------------------------------------
 
Arzum Onan - Сахра (Цвете от Изтока) 

--------------------------------------------
Сериали Онлайн - Гледай По Всяко Време
--------------------------------------------------------------
Фахри е сред най-почитаните хора в обществото. Женен е за Кериме. Нейната 5-годишна дъщеря Нил от предишен брак пораства като разглезено дете, но когато се ражда Сахра, двете сестри трябва да си поделят родителското внимание.
Нил започва да изпитва огромна завист към по-малката си сестра, а след като майка им почива завистта преминава в омраза.
Годините минават и Нил се омъжва за Кемал, който работи в компанията на доведения й баща. През това време Сахра заминава да учи, а след като завършва се връща у дома. Още щом я зърва Кемал се влюбва в нея и полудяла от ревност, Нил го убива, след което е осъдена.
Междувременно Сахра среща харизматичния Синан и се влюбва в него. Скоро след това двамата се женят. Докато Нил прекарва дните си в затвора, загубила всичко, Сахта получава всичко.
Животът обаче взима своето - бащата Фахри умира, а раждането на детето на Сахра съвпада с освобождаването на Нил от затвора.
През всички години, прекарани зад решетките, Нил има само едно желание и копнеж - да се върне и отмъсти на Сахра. Първото, което прави, е да я раздели със Синан. Сахра напуска дома си и заминава за Мароко. Синан решава да я последва с намерението да се сдобрят.
Нил обаче кара Мелек – свой стар познайник от затвора - да убие Сахра. Мелек устройва ужасяващ инцидент, при който Сахра загива, както смятат всички. Тя обаче успява да оцелява, макар и обезобразена.
Лекар на име Хюсеин се заема да я лекува и след няколко пластични операции Сахра се превръща в съвършено нова жена, която се завръща в страната си. Идва време и за нейното отмъщение.
Режисьор: Волкан Коцатюрк.
В главните роли: Арзум Онан, Окан Шенозан, Неслихан Йелдан, Беркюн Оя, Ерхат Тутумлюр, Мазлум Кипер, Айлин Арасил, Семих Серген, Елчин Шанал и др.
Понеделник - петък, от 9.30 часа.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...