Моранди - Очакваме новият им албум "Zebra"

Сензационният румънски дует, начело с твореца-чудо Мариус Мога, Morandi се завръщат на музикалната сцена с нов, четвърти студиен албум.
Новият албум ще се казва "Zebra" и ще се появи на музикалния пазар през м.Септември. Пилотният сингъл от новия албум "Colors" до броени дни ще атакува радиоефира.
---------------------------------------------------

--------------------------------------------------

В допълнение към парчето се готви и клип, дело на звездния фотограф от Ел Ей Джулиано Бекор, който е заснел и специална фотосесия на Morandi за премиерата на албума. Видеото в момента се монтира и довършва на постпродукция, в него ще има много спец ефекти, а според дуото това ще е най-хубавият им клип до момента.
Ето какво казва и Мариус Мога за албума:
"През 2008 нямахме много време за студийна работа, не въобще не съжаляваме за това. Успехът на албума "N3XT" ни осигури много пътувания и концертна работа.
След сингъла "Save Me" решихме, че ще се върнем в студиото и ще останем там дотогава, докато не завършим новия си албум. Отне ни малко повече време, отколкото очаквахме, но пък искахме феновете ни, които ни подкрепяха през цялото това време и които израстнаха заедно с нас, да бъдат абсолютно щастлививи с това, което ще получат. И това е новият звук на Zebra!”
----------------------------------------------------------
Онлайн издание за красота и стил  
 
50 Български песни за любовта
-------------------------------------------------------
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...