Eclipse “Затъмнение” На Книжния Пазар На 18 май!


След доста слухове около излизането на третата част на българския пазар, от Егмонт разкриха премиерната дата. Датата на издаване на Eclipse “Затъмнение” на български е 18 май 2009! Доста скоро, нали? Поредната приятна изненада е, че няма да чакаме до август, както беше обявено първоначално!След невероятният успех на първите две книги Twilight "Здрач" и New Moon "Новолуние", и тази част от сагата ще предизвика читателския интерес с драматичната, изгаряща любов между най-красивия и романтичен вампир на света и неговото любимо човешко момиче.
Защото ЗАТЪМНЕНИЕ е история за неизбежния избор, за паралелните измерения, за границите между възможния живот и невъзможната любов.
Всичко започва там, където свършва НОВОЛУНИЕ. Бела отново е с Едуард, повярвала най-после във възможността той да я обича. Но опасността не закъснява – серия кръвожадни убийства в Сиатъл, непознат посетител и... заплахата от нова рана вътре в сърцето й. Възможно ли е една всепоглъщаща любов да оставя място за друга? Какво означава живот и какво смърт, когато в уравнението се намеси вечността? Нима естественото би могло да съществува в един населен със свръхестествено свят?
Отговорите в ЗАТЪМНЕНИЕ .

Издателство "Егмонт" има предложение за нетърпеливите читатели на сагата. Направете предварителна поръчка за ЗАТЪМНЕНИЕ до 9,00 часа на 14 май 2009 година и ще получите книгата с безплатна доставка на 18 май !

Поръчай Затъмнение (Eclipse) Онлайн ТУК


----------------------------------------------------------------------------------

Всичко За Twilight (Здрач) - Eдна Невъзможна Любов


Онлайн издание за красота и стил
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...