Уикендът - Начин На Употреба


Много често почивните дни се превръщат във времето, в което трябва да се свършат всички онези неща, отлагани през седмицата. И какво се получава - в събота сутринта се събуждате в 8 часа, защото биологичният часовник започва да "звъни" тогава по навик и вместо да се излежавате като пълни безделници, ставате, защото имате купища дрехи за пране и чинии за миене. Но защо трябва да бързате и да превръщате прекрасните съботни и неделни дни в часове в трескаво хигиенизиране на къщата? Не, не трябва и ето как да стане това:

1.Палачинки за закуска


Ставате в 8 часа? Излежавате се поне до към 10. Мръсните дрехи и чиниите няма да избягат (въпреки, че много често ни се иска да имат крачета и да се скриват от погледа ни). Към 10,30 Ви позволяваме да се "излюпита" и тържествено да се понесете към кухнята, задължително по пижама и мек халат. Пригответе си вкусни палачинки (Рецепта За Палачинки Тук) и каничка ароматно кафе. Апетитната закуска е истинско удоволствие, особено на фона на бързото хапване на крак сутрин преди работа.

2. Домашните задължения

То се знае, че няма как да ги пренебрегнете. Но е възможно да ги съчетаете с лежерното съботно-неделно настроение. Гореспоменатите купища с дрехи задължително трябва да минат през пералнята. Но това е най-добре да стане през нощта, когато и ел.енергията е по-евтина. Докато се разхождате безцелно под яркото слънце, облечени в удобни памучни панталони, минете през хранителния магазин и напълнете цяла кошница с любимите си вкусотии.

3.Извън града

Разчитаме на Вас, че ще елиминирате домашните задължения още в събота, за да можете в неделя да се впуснете в извънградски приключения. Градът е всепризнат източни на стрес, затова е повече от задължително да бягате от него поне за няколко часа седмично. Хубавото на неделните разходки е, че нямат нужда от планиране. Просто се качвате на колата с приятна компания и потегляте. Съветваме Ви да изберете някое местенце наблизо, за да не прекарате почивката на седалката на колата.

Онлайн издание за красота и стил
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...