Румънеца, Енчев и Емануела - Данък Любов

Последния клип на тандема Румънеца и Енчев излезе в края на миналата седмица и е към парчето Данък любов с чалга фурията Емануела.
Клипът е заснет на ултра скъпата яхта Sunseeker Manhattan 60, и в него взимат участие цял куп миски - Мис България - Ромина Андонова, Мис Русе - Лидия Стоичкова, Мис София - Ана Мария Чернева.
След като миналия месец Румънеца и Енчев се включиха с благотворителен концерт в инициативата „Да помогнем на Ели”, този четвъртък рапърите ще пеят безвъзмездно за самотна майка на пет деца, живееща в Район „Илинден” в столицата.
Благотворителният коктейл е под патронажа на кмета на Район Илинден Миглена Веселинова и Председателя на ПП ГЕРБ „Илинден” Даниела Райчева. Събитието ще се проведе в четвъртък – 29 юли от 18.30 ч. в “Bar White” – Търговски център Corner на бул. Сливница 228.
Целта на инициативата е да се съберат средства за самотната майка на пет деца, тъй като, предвид нейната невъзможност да работи, детските надбавки са крайно недостатъчни за поемане на всички месечни разходи на семейството.
Столична Община се надява с това събитие да бъде поставено началото на поредица инициативи в подкрепа на многодетните майки в София.

Емануела, Румънеца и Енчев - Данък любов

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...