Вечно твоя - Гледай Сериал Онлайн





Сан Николас е малко градче в провинцията, където две красиви момичета са в центъра на драматична история на любов, приятелство и предателство. Сара и Антония са главните героини в новата теленовела „Вечно твоя”, която от 17 юни се излъчва всеки делничен ден от 14.30 часа по bTV.
Като деца двете момичета живеят различен живот и единственото, което ги свързва, е тяхното приятелство. Антония има силен, бунтарски характер и въпреки че няма много пари, е богата от щастие. Обратно на нея Сара се ползва от привилегирован начин на живот сред коприна и злато, но е обгърната от тъга и спомени от детството, изпълнени с боледуване и самота. Въпреки че двете са много различни, съдбата ги сближава и те установяват силна връзка. По всичко изглежда, че винаги ще бъдат приятели, но тогава се появява неочакваната любов.

На 21 години Антония все още живее в Сан Николас. Тя чака Сара да се завърне от швейцарски пансион, в който я изпраща леля й Агеда с цел да я отдалечи от семейното ранчо и компания за олио Ла Пуреса и най-вече от Антония. В деня на завръщането на Сара Антония среща Давид. Той е хубав и магнетичен мъж, който работи в най-важната фабрика за производство на олио в страната. Между тях пламва любов от пръв поглед. Двамата изобщо не подозират, че в същия ден Сара се влюбва безумно в Давид и това става причината за разрива между двете приятелки.

Давид обича Антония заради начина, по който тя го кара да се чувства. Той обаче обича и Сара заради нейната страст и социалния й статус. Давид, изтощен от изкушението да има и двете жени, взима решение да остане с Антония. Работата му обаче го отвежда в града и тяхната връзка се разпада, когато Сара пуска в действие коварния си план, измислен от леля й Агеда. Единственото, което Антония знае, е, че любовта на живота й е с друга жена в града. Затова тя приема съвета на Сара да се хвърли в обятията на Хуан Пабло, близък приятел от детството й.

Това, което нито Антония, нито Сара, нито Давид виждат, е лелята Агеда. Тя е отговорна за всички драматични събития и разбити сърца. Въпреки че изглежда деликатна и невинна, тя поставя опасни капани на онези, които й пречат. Омразата й е продиктувана от тайната, която тя единствена знае – че нейният любим Бенхамин, собственик на Ла Пуреса, е биологичният баща и на Антония, и на Сара. Коварният план на Агеда продължава, когато политическият тиранин на града Рамон, влюбен в Антония, напада младата жена по предложение на Агеда и я отвлича насила. Антония се бори и нанася силен удар на Рамон. Вярвайки, че го е убила, тя бяга в града и намира Давид. Когато се срещат, Давид отново показва, че я обича силно. Неверността му го измъчва и той отново е изправен пред дилемата да избере една от двете - до момента, в който Антония разбира, че жената, отнела Давид от нея, е нейната най-добра приятелка Сара...

Антония е с разбито сърце, но се съвзема и започва нов живот в Сан Николас, вече с наследено състояние. От най-близки приятелки двете със Сара стават най-големи врагове. Коя от двете ще спечели Давид?

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...