Ало, Ало! (`Allo, `Allo!) - Гледай Сериал Онлайн

„Ало, ало!“ ( 'Allo 'Allo!) е английски комедиен сериал, излъчван по ВВС през 80-те и
началото на 90-те години. Автори на сериала са Дейвид Крофт и Джеръми Лойд, които взаимстват идеята от известния британски сериал "Тайната армия", излъчван 5 години по-рано.
След пускането си сериалът постига голям успех и от BBC решават да му увеличат бюджета, и да продължат излъчването му. Така се стига до снимането на 9 сезона, с общо 85 серии.


Гледай Сериал Онлан - Сезон 1  (От Епизод 1 до Епизод 18)

ТВ Сериали Онлайн - Гледай По Всяко Време Действието се развива по времето на Втората световна война, в малкото френско градче Нувийон и ни разказва историята на Рене Артоа. Германците са окупирали градчето, взимайки със себе си всякакви ценности, между които и картината "Грешната Мадона" (онези, които са гледали сериала я знаят като "Грешната Мадона с големите бомби") от ван Кломп, първоначално конфискувана от полковник фон Щрьом и неговия помощник-капитан Ханс Гееринг. Комендантът на градчето фон Щрьом решава да я запази за себе си, за да я продаде след края на войната. Хитлер също иска картината "Грешната Мадона" и изпраща хер Ото Флик от Гестапо в града, за да я намери, но хер Флик я търси, за да я запази и той за себе си.
В същото време Рене е принуден да работи за Съпротивата. Главният водач на съпротивата, Мишел Дюбоа, обяснява на Рене, че трябва да крие в дома си двама английски летци - офицери Феърфакс и Карстиърс. Полковник фон Щрьом и капитан Гееринг, в опита си да се скрият от Гестапо, както и да скрият картината и един ценен часовник с кукувичка, виждат британските летци. Рене ги убеждава да не го издават, в замяна, на което той ще намери копие на картината, за да могат те да продадат картината след войната.
Рене е принуден да бъде добър с германците, за да не го застрелят, също така трябва да бъде добър и със Съпротивата, иначе те ще го застрелят, защото е добър с германците. Трябва да бъде добър и с жена си - Едит, защото ако тя разбере, че има връзка със сервитьорката от ресторанта си Ивет, ще го застреля. А ако Ивет разбере, че Рене има връзка и с другата си сервитьорка Мария, тя ще го застреля. Така приключенията на Рене започват.
Действията на епизодите се развиват около криенето на картините и реализирането на безумните планове на Мишел за бягството на британските летци.

Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...