Приключи кастинга за професионални танцьори за Dancing Stars 2

--------------------------------------------------------------------
Над 50 професионални танцувални двойки премериха сили в кастинга за професионалисти, които ще партнират на звездите във втория сезон на Dancing Stars.
Лично Слави Трифонов и Евгени Димитров оценяваха кандидатите в продължение на часове, а корифеи в танцовото изкуство дадоха своите оценки за детайлите по изпълненията на танцьорите.
Голяма част от дамите бяха заложили на ефектни костюми и демонстрираха перфектни тела и танци. Мъжете разчитаха на изключително сложни елементи в танците, а един от тях пък беше оприличен на младия Майкъл Корлеоне от самия Слави.

Сред явилите се двойки имаше танцьори, които са избрани да участват в спектакъла “Burn The Floor” в Австралия и САЩ, състезатели от националния отбор на България по спортни танци, треньори по спортни танци, призьори на всички състезания за Купата на България.
Един от кандидатите е спечелил две първи места в едни от най–престижните състезания German Open Championships и Austrian Open - Vienna.
Сред кандидатите бяха и участници от супер успешните издания на “Танцувай с мен”.
От всичките танцьори, явили се на кастинга, бяха избрани 6 момичета и 6 момчета, които от есента ще учат звездите на танци в ефира на bTV.
-----------------------------------------------------------------------------------
Онлайн издание за красота и стил 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...