Какво Не Знаем За Taylor Lautner - Върколак № 1 В New Moon (Новолуние)

------------------------------------------------------------------------------
След фурора, който направи пускането на първия официален трейлър на New Moon(Новолуние), интересът на женската аудитория към Taylor Lautner, който изпълнява ролята на Джейкъб Блак прогресивно нараства. Какво не знаем за него?

Taylor Lautner е имал наистина богат живот преди
да грабне ролята на Джейкъб през 2008 г. в Здрач.
Преди ролята на върколака да изстреля Taylor Lautner към звездните върхове, неговият старт във филмовата индустрия е на 13-годишна възраст, когато заради неговият опит в спорта карате той получава екшън-роли в "The Adventures of Shark Boy" и "Lavagirl 3-D".
Taylor интензивно тренира бойни изкуства от 6-годишен, и през годините отй печели няколко златни медала и първи места в международни състезания.
Всъщност, според слуховите неговия треньор го окуражавал да участва в прослушване за Burger King, когато бил на 7, в което той не участвал, но това го накарало да преследва актьорската кариера.В крайна сметка той и семейството му се преместили в слънчевия Лос Анджелис, когато бил на 10.
Споменах ли, че Taylor според всеобщото мнение бил много добър ученик, въпреки тренировките и филмите?
През последните няколко години в Южна Калифорния, можете да видите Taylor Lautner в "The Bernie Mac Show", "Summerland", "Cheaper by the Dozen 2", "My Wife and Kids" и други.
Основните неща за Taylor Daniel Lautner са,че е дете с френски, датски и германски предци. Роден е в Гранд Рапидс, Мичиган на 11 Февруари 1992 г.
Тейлър е очевидно спортен фанатик. Обича да играе бейзбол, а също и футбол. Той играе за колежанските отбори "the Texas Longhorns" и "the Michigan Wolverines".И преди да стане супер зает с актьорството, Тейлър тренирал хип-хоп танци с група, наречена "LA Hip Kids".
Някои от любимите неща на актьора са: синият цвят, обувки марка "Vans", палачинки със сладолед, стек със A-1 сос,филмът "Последния самурай" и неговото куче.
Тейлър е споделил, че иска да стане режисьор или сценарист в бъдеще.
И за всички, които се интересуват от любовния му живот, той е чут да казва, че иска приятелката му да бъде лоялна, сладка, забавна, приветлива и може и да е непохватна:)
-------------
Виж Видеото
-------------------------------------------------------------------------------
Taylor Lautner - История На Живота Му ( Видео)
-------------------------------------------------------------------------------
И ОЩЕ:

Онлайн издание за красота и стил

New Moon (Новолуние) - Първи Официален Трейлър


Robert Pattinson - Звездата На Twilight Saga

Всичко За New Moon (Новолуние) - Продължението...

Филми Онлайн - Гледай По Всяко Време

Linkin Park “New Divide”- Саундтрак към "Transformers: The Revenge Of The Fallen"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...